Eveniment

Opt cadre medicale au intrat în izolare, după ce o femeie din Teleormanu le-a ascuns că ar putea avea coronavirus

Un medic pediatru și trei asistente de la Spitalul Județean și patru angajați ai Serviciului de Ambulanță au intrat în izolare, după ce, cu o seară în urmă, au intrat în contact direct cu o femeie din Teleormanu și copilul acesteia, de numai o lună, care au ieșit pozitivi la testul rapid privind infecția cu noul coronavirus, potrivit unor surse.

De la Spitalul Județean, unde au ajuns cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță, femeia și bebelușul au fost transferați la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde copilul a primit îngrjiri medicale pentru problema care l-a și adus, de altfel, la unitatea medicală din Alexandria.

Aceleași surse susțin că femeia nu a spus nici echipajelor de pe Ambulanță, dar nici cadrelor medicale de la Spitalul Județean că soțul său lucrează la Spitalul Universitar din capitală, unitate sanitară în care zeci de pacienți și cadre medicale s-au infectat cu SARS-CoV-2.

De-abia când au ajuns la București, femeia ar fi recunoscut, în cele din urmă, că soțul său este agent de pază la Spitalul Universitar. Se pare că, în drum spre București, femeia a purtat mască, iar bebelușul a stat în incubator. Ancheta epidemiologică este, în acest caz, în desfășurare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.