Politic

Opoziţia a rămas fără glas la ultima şedinţă a Consiliului Local Alexandria

consiliuŞedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Alexandria de marţi, 10 martie, a avut 5 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi, acestea fiind adoptate succint de către consilierii prezenţi, fără să fie ridicate probleme. Şi nici nu se putea altfel, din moment ce consilierul PNL Florin Titirişcă, cel mai vocal reprezentant al opoziţiei liberale, a fost absent. De la şedinţă a lipsit şi colegul său de partid, Dan Popescu, astfel că au fost prezenţi 17 consilieri din totalul de 19.

Cele 5 proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, respectiv Proiectul de hotărâre cu privire la modificarea denumirii Serviciului public A.A.S.P.S. în Serviciul public local D.G.A.S. Alexandria, a structurii organizatorice, aprobarea organigramei, a statului de funcţii, numărului de personal şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare ale Servicului Public Local D.G.A.S. Alexandria; Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea numărului de personal, a organigramei şi a statului de funcţii ale Serviciului public de interes local Administraţia Domeniului Public Alexandria; Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea asigurării de la bugetul local a cofinanţării aferente obiectivului de investiţii „Modernizare strada Mircea cel Bătrân în Municipiul Alexandria, tronson I şi II”; Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea asigurării de la bugetul local a cofinanţării aferente obiectivului de investiţii „Infrastructură şi utilităţi pe Şoseaua Turnu Măgurele – incinta fostei U.M.”, precum şi Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a numărului de personal ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Alexandria, au fost votate cu 14 voturi „pentru” şi 4 abţineri venite din partea Opoziţiei.

Totodată, înaintea şedinţei, primarul Victor Drăguşin s-a întâlnit cu membrii Sfatului înţelepţilor, acesta specificând că astfel de întâlniri vor avea loc înainte de fiecare şedinţă a Consiliului şi se urmăreşte în acest mod discutarea proiectelor de hotărâre „de impact”, precum şi identificarea unor necesităţi imediate şi posibilitatea transformării lor în proiecte de hotărâre. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.