Eveniment

Operatori economici amendați de inspectorii ISU Teleorman

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Teleorman au verificat, în cursul zilei de luni, din punct de vedere al respectării normelor de prevenire și stingere a incendiilor mai mulți operatori economici, aplicând pentru neregulile constatate 14 sancțiuni contravenționale în cuantum de 10.000 de lei, transmit reprezentanții instituției.

De asemenea, pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus, pompierii militari teleormăneni și reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat verificările cu privire la modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV 2 în locurile cu aglomerări de persoane.

Inspectorii ISU Teleorman au participat la nouă controale mixte în cadrul instituțiilor și operatorilor economici din domeniul comerțului și alimentației publice de pe raza mai multor unități administrativ-teritoriale, aplicând pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală 11 sancțiuni contravenționale.

Totodată, echipajele mobile din cadrul structurilor de intervenție au efectuat 11 acțiuni complementare de informare a cetățenilor, cu precădere în zonele cu aflux de persoane, respectiv piețe, târguri, zone comerciale, stații ale mijloacelor de transport în comun, prin intermediul mesajelor audio.

Autoritățile amintesc cetățenilor că cea mai importantă armă avută în combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV-2 este adoptarea unui comportament responsabil la nivel individual prin respectarea măsurilor de prevenție.

Acțiunile de informare și verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 vor continua zilnic, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor, transmit reprezentanții ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.