Sport

ONSS Şcoala nr. 1 Ciuperceni – Cosmeşti s-a calificat la faza naţională la tetratlon!

Zilele trecute s-a desfăşurat etapa de zonă a Olimpiadei naţionale a sportului şcolar (ONSS) la atletism – tetratlon, gimnaziu rural, competiţie la care au participat echipele calificate după etapa judeţeană din judeţele Ialomiţa (gazda turneului), Teleorman (Şcoala gimnazială nr. 1 Ciuperceni – Cosmeşti), Călăraşi, Prahova, Ilfov şi Giurgiu. După desfăşurarea probelor de concurs (viteză 60 metri, săritura în lungime, aruncarea mingii de oină), reprezentanta judeţului Teleorman, Şcoala nr. 1 Ciuperceni – Cosmeşti (profesori Iulian Burcea şi Mihai Băjan) a reuşit să se claseze pe locul 1 şi s-a calificat pentru faza naţională a competiţiei. Pentru elevele din Ciuperceni – Cosmeşti a fost o performanţă deosebită, acestea demonstrând că au calităţi pentru a face performanţă, dar au confirmat că s-a lucrat bine la orele de educaţie fizică. Să mai punctăm că Şcoala gimnazială Ciuperceni – Cosmeşti se află la prima participare la etapa naţională într-o competiţie organizată în cadrul ONSS.

Pentru etapa de zonă la tetralon a ONSS, de la Slobozia, profesorii Iulian Burcea şi Mihai Băjan au avut următoarele eleve / sportive în competiţie: Alexandra Mincă, Mădălina Tincu, Aura Maria, Adriana Luciu, Andreea Chiţoiu.

Faza naţională a ONSS la tetralon, gimnaziu – rural, se va desfăşura în perioada 9-11 mai a.c., la Râmnicu Vâlcea şi vor participa câştigătoarele celor opt turnee de zonă desfăşurate week-endul trecut.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.