Sport

ONSS la baschet și-a desemnat campioanele gimnaziale județene

Recent, în sala de sport a Școlii gimnaziale ”Ștefan cel Mare” din Alexandria, a avut loc etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la baschet, masculin și feminin, competiție rezervată școlilor gimnaziale.

Gazdele competiției, Școala gimnazială ”Ștefan cel Mare” din Alexandria, au dominat tehnic și tactic o competiție altfel foarte spectaculoasă, în care nivelul a fost catalogat, de către specialiști, ca foarte bun.

La fete, baschetbalistele din Alexandria s-au impus în finală contra colegelor de la Școala gimnazială ”Mihai Eminescu” din Roșiorii de Vede. Ultimul act la băieți a fost adjudecat de elevii aceleiași instituții de învățământ, în fața celor de la Școala gimnazială ”Mihai Viteazul” din Alexandria. Podiumul masculin s-a completat cu Școala gimnazială ”Mihai Eminescu” din Roșiorii de Vede.

Competiția a fost organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în cooperare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman, care a premiat echipele participante cu  materiale și echipament sportiv.

Campioanele județene s-au calificat, conform regulamentului, pentru etapele zonale ale ONSS. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.