Politic

„Omul cu valiza”, Sergiu Iordan va conduce USR PLUS Teleorman în următorii doi ani

Anunțate ca fiind câștigate de Aurel Fierăscu, cu mai bine de două săptămâni în urmă, după invalidarea scrutinului la care mare parte a membrilor de partid nu au votat, alegerile în organizația din Teleorman a USR PLUS au fost reluate, luni, și câștigate de Sergiu Iordan, subprefectul județului Teleorman.

Cunoscut în Teleorman, dar și în afara județului ca fiind „omul cu valiza”, Sergiu Iordan preia conducerea organizației pentru următorii doi ani de zile, iar acesta va face echipă, din pozițiile de vicepreședinți, cu Mihail Mihai, Roxana Purcărea, Radu Mitroi, Aura Cojocaru, George Dumitru, Alexandru Ene și Paulică Bălan.

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei, dar în mod special celor care mi-au acordat votul de încredere și mi-au încredințat conducerea organizației din Teleorman a USR PLUS pentru următorii doi ani!

Este o mare responsabilitate și vreau să-i asigur, atât pe ei, cât și pe toți simpatizanții USR PLUS, că suntem, și vom rămâne, alternativa în care oamenii pot avea încredere”, este mesajul președintelui ales al USR PLUS Teleorman, Sergiu Iordan.

Organizația din Teleorman a USR PLUS a organizat, luni, Conferința Județeană a partidului, în cadrul căreia au fost alese noile structuri de conducere, arbitraj și control.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.