Eveniment

Olguţa Şefu nu mai conduce DGASPC Teleorman

Ioan DUMITRESCU

A fost aprobat proiectul de hotărâre iniţiat de Adrian Ionuţ Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, privind încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere, vacante, de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, de către Olguţa Şefu.

Olguţa Şefu a fost desemnată să exercite cu caracter temporar funcţia respectivă, din 25 aprilie 2016, prin promovare în condiţiile legii. Prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Teleorman sub numărul 8842 din 20 iulie 2016, Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, a comunicat faptul că prin rechizitoriul numărul 152 din data de 15.07.2016, s-a dispus trimiterea în judecată a Olguţei Şefu, afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, care a mai adăugat: „În aceste condiţii, se impune încetarea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere vacante, de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Direcţia Naţională Anticorupţie a adus la cunoştinţă Consiliului Judeţean Teleorman faptul că s-a dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Miloş Rodica (fostă Ogrinja, fostă Drăghici), Balaban Constantin Claudiu şi Şefu Olguţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals intelectual.

2 Comments

  1. Observatorule, pana sa afirme asta un judecator, orice om este nevinovat!

  2. observator

    Normal si indiscutabil! Cum sa ai in fruntea unei asemenea institutii persoane care incalca legile statului de drept!?Si unde mai pui ca aceasta institutie se afla sub obladuirea Consiliului judetean,institutie care a mai furnizat materie prima pentru Parchet si DNA,daca memoria nu ma inseala!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.