Eveniment

Oficial: 24 cazuri de infecție cu coronavirus la nivelul județului Teleorman

3.183 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) au fost înregistrate la nivel national până vineri, 3 aprilie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit sursei citate, la nivelul județului Teleorman au fost diagnosticate 24 de cazuri de infecție cu COVID-19. De menționat ar fi că cele 24 persoane au toate domiciliul din cartea de indentitate pe Teleorman, însă nu toate locuiesc în județ și nici nu au fost confirmate în județ.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate și externate  din unitățile spitalicești, în timp ce alte 116 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin și Mureș, au decedat.

Joi, 2 aprilie, a fost înregistrat primul deces provocat de coronavirus la nivelul județului Teleorman, în cazul unui bărbat de 42 de ani, din Roșiorii de Vede, care avea condiții medicale preexistente – diabet zaharat, boală renală și obezitate. Acesta se întorsese recent din Anglia și s-a prezentat la Spitalul Municipal Caritas când a început să se simtă rău. Ulterior, a fost transăportat la Spitalul Victor Babeș din București, unde a și decedat.

One Comment

  1. Angajati bai si voi un ziarist sa va scrie aticolele ca voi scrieti numai telegrame.Spuneti localitatea strada celor cu oronavirus sa stim de ce ne ferim.Voi scrieti numai telegrame scurte de 10 randuri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.