Politic

Oferta liberalilor din județ pentru alegerile parlamentare

După ce-au terminat cu agitația pentru alegerile locale, reprezentanții de frunte ai partidelor politice și-au îndreptat atenția către scrutinul pentru parlamentare. Și, cum pandemia de COVID-19 a făcut ca între cele două scrutinuri să nu existe un timp de respiro, așa cum se întâmpla la precedentele alegeri, reprezentanții partidelor politice s-au văzut nevoiți să se miște repede.

Deocamdată, listele de candidați pentru alegerile parlamentare nu au fost făcute publice, cu toate că partidele politice au început deja să strângă semnături de susținere pentru candidaturile propuse la parlamentare. Pentru ce vor semna teleormănenii? Pentru partid sau pentru informațiile care se vehiculează în spațiul public legat de numele celor ce se vor regăsi în oferta cu care formațiunile politice vin în fața alegătorilor.

În aripa liberală, lista de candidați pentru alegerile din decembrie va fi stabilită în ședința Biroului Politic Județean, care este programată spre finalul săptămânii, potrivit unor surse din partid.

În ceea ce privește numele care se vor regăsi pe listă, la Senat pe prima poziție va fi Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman. Senator în actuala legislatură, cu mandat obținut la redistribuire, în 2016, Eugen Pîrvulescu se pregătește pentru al doilea mandat în camera superioară a Parlamentului, după ce nu a reușit să câștige președinția Consiliului Județean, la localele din septembrie. Cine va fi pe următoarele poziții pe lista pentru Senat prea puțin contează, având în vedere că unul este mandatul considerat eligibil pentru PNL, în contextul în care județului Teleorman îi revin două mandate de senator. Cu toate acestea, vehiculat pentru a doua poziție pe listă este numele Ralucăi Fedeleș.

Lista pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului. Demnitarul a confirmat informația venită pe surse și s-a rezumat la a spune că lista de candidaturi va fi validată, așa cum este normal, de forul de conducere al partidului.

Pentru următoarea poziție pe lista pentru Camera Deputaților, de asemenea considerat eligibil pentru liberalii din județ, vehiculat este Calotă Florică Ică (deputat în actuala legislatură, ales pe listele ALDE în 2016, acesta are toate șansele să-și asigure un nou mandat, al treilea la număr, în camera inferioară a Parlamentului). A treia poziție de pe lista pentru Camera Deputaților va fi ocupată, însă, de un nume surpriză, susțin surse liberale.

One Comment

 1. Dacă te uiţi la ştirile din SUA, găseşti eroi peste tot.
  A salvat un om dintr-un incendiu? E un erou.
  A luptat în Afghanistan? E un erou.
  Îi scot în faţă cetățenilor şi îi decorează!
  Pe militari, Ministerul Apărării.
  Pe oamenii simpli, autorităţile locale.
  Pe parlamentari, cetățenii.
  Desigur, la ei. Pentru că oamenii ăştia devin modele în societate şi sunt promovaţi ca atare. Sunt oameni la care ceilalţi din jur se uită cu respect, care-i inspiră.
  Ce e promovat în presa românească?
  Foarte rar, sunt promovați parlamentarii specialiști, integrii și responsabili!
  PNL, respect, pentru proiectele realizate în 10 luni!
  Succes, dragi parlamentari PNL!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.