Social

Ofertă de muncă în Spania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă are o veste bună pentru persoanele interesate să lucreze în străinătate pe perioadă determinată. În luna ianuarie 2013, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza selecţia persoanelor aflate în baza de date a Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru contracte de muncă în Spania, în domeniul agricol.

La nivel naţional sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate un număr de 1198 de posturi, 1000 pentru femei şi 198 pentru bărbaţi, pentru campania de cules căpşuni din anul 2013. Contractele vor avea o durată de 3 luni, iar salariul oferit de 38,63 euro brut/zi.

Persoanele interesate să lucreze în străinătate pe durată determinată se pot adresa Compartimentului EURES, din cadrul A.J.O.F.M Teleorman pentru înregistrarea în baza de date, în vederea participării la selecţiile organizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Dosarul cu documentele necesare pentru înregistrarea în baza de date trebuie să conţină: BI/CI sau Paşaport (cu valabilitate de minim 6 luni) – copie; cazierul judiciar (care să ateste că nu are antecedente penale – termen de valabilitate 6 luni) – original; adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea “clinic sănătos”; C.V. în limba română (model EUROPASS); cerere tip – (Anexa 3 bis, prevăzută de Procedura EURES).

Potrivit reprezentanţilor AJOFM, de la înfiinţarea compartimentului EURES în cadrul instituţiei, în baza de date pentru obţinerea unui loc de muncă în străinătate s-au înscris peste 700 de teleormăneni. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.