Politic

Ofertă bogată pentru electoratul teleormănean la alegeri. BEJ a admis listele de candidaturi depuse de 11 partide

Pe 11 decembrie teleormănenii vor trece, din nou, pragul secţiilor de votare, de această dată pentru a-şi alege cei cinci deputaţi şi cei doi senatori care îi vor reprezenta în Parlament pentru următorii patru ani.

În acest sens, partidele politice din judeţ vor lua startul campaniei electorale vineri, 11 noiembrie, şi o vor încheia sâmbătă, 10 decembrie, în timp ce listele electorale permanente se vor întocmi cel târziu cu 3 zile înaintea alegerilor, respectiv pe 8 decembrie.

De asemenea, în ceea ce priveşte listele de candidaturi, partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale sau organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri, precum şi candidaţii independenţi au putut depune listele de candidaţi, respectiv candidaturile independente, pentru Senat şi Camera Deputaţilor pentru circumscripţiile electorale din ţară, până joi, 27 octombrie.

Așa cum era de așteptat, mai ales în contextul în care au existat numeroase discuții referitoare la candidați și candidaturi, formațiunile politice au lăsat pe ultima sută de metri depunerea listelor pentru Senat și Camera Deputaților la Biroul Electoral Județean. Miercuri, 26 octombrie, și joi, 27 octombrie, Biroul Electoral de Circumscripție a fost luat cu asalt de reprezentanții partidelor politice din județ care și-au propus să obțină un mandat de parlamentar pe 11 decembrie.

Au fost admise listele de candidaturi pentru Senat și/sau Camera Deputaților depuse de Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL), Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), precum și de Partidul Mișcarea Populară (PMP). Liste de candidaturi pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie au fost depuse la Biroul Electoral de Circumscripție și de reprezentanții Partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), Partidului România Unită (PRU), Partidului Socialist Român (PSR), Uniunii Salvați România (USR), Partidului România Mare (PRM), Partidului Ecologist Român (PER) și ai Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR); pentru toate cele şapte formațiuni politice fiind admise candidaturile depuse.

De asemenea, liste de candidaturi pentru alegerile parlamentare au depus și Alianța Electorală Alternativa Națională 2016, Alianța Noastră România (pentru Camera Deputaților), precum și un candidat independent, însă acestea au fost respinse de membrii Biroului Electoral Județean Teleorman. (Violeta Mocanu)

9 Comments

  1. Fac apel la cetățeni teleormaneni aveti un grup pe fb Democratie directa Teleorman .va rog sa va documetati de aici .Nu mai dati voturile la cei care a distrus tara.

  2. Doresc sa fie cunoscuta si in Teleorman democratie directa cetățeni trebuiesc informati .Are dreptu la informare si libertatea exprimări.

  3. Joe Limonada

    Votati Cristian DIDE la P.A.C.T., acest Donald Trump Teleormanean!Un geniu, un altruist, o forta!!!Haide Dide la putere sa scapi tara de lichele…

  4. Goldbach este acum mandru purtator de cuvant al PNL. Dupa ce a cutreierat rapid PC, ALDE si PRU, iar in alegeri urla din toti bojocii ca PNL si PSD sunt niste corupti si avem nevoie de schimbare! Suprafata Alexandriei nu o stia el prea bine… :)))

  5. Pentru UDMR candideaza Ervin Zmelch sau Dumitru Goldbach? 😀

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.