Eveniment

Oferind din suflet, primeşti cel mai frumos dar: un zâmbet de copil…

SAM_4065A devenit deja o tradiţie ca Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” să organizeze în preajma Sărbătorilor de iarnă Târgul de Crăciun pentru a aduce un strop de lumină şi bucurie în sufletele celor cărora soarta le-a surâs mai puţin.

Vineri, 12.12.2014, sala de sport a şcolii a fost neîncăpătoare pentru cei care doreau din toată inima să participle la acest eveniment.

Ca de fiecare dată, cei mai entuziasmaţi în organizarea activităţii au fost copiii, aceştia îndemnându-şi părinţii să-i ajute în realizarea diferitelor obiecte – felicitări, prăjiturele, necesare împlinirii unui vis, acela de a face Sărbători frumoase şi altor copii.

În acorduri de colinde, cei prezenţi s-au bucurat de bunătăţi, dar n-au uitat să fie şi generoşi. În final, efortul tuturor a fost răsplătit, iar în zilele următoare “spiriduşii Moşului” vor trimite daruri celor care… au uitat să le mai aştepte.

Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să împlinim speranţele unor copii al căror zâmbet ne va încălzi şi nouă Sărbătorile!

SAM_4087

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.