Politic

Oamenii preşedintelui Băsescu/Lista candidaţilor PMP Teleorman

Ioan DUMITRESCU
Preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman a Partidului Mişcarea Populară, Adrian Florescu, a înaintat către conducerea centrală, către preşedintele Traian Băsescu, lista propunerilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Astfel, la Camera Deputaţilor, din Teleorman, din partea PMP candidează: Adrian Florescu, Ionescu Nicuşor, Constantin Berechet, Stan Nicolae, Florea Păunescu, Manea Tudor şi Tudor Ileana. Pentru Senatului României, candidaţii PMP Teleorman sunt: Popa Marian, Bojă Gheorghe, Manea Ştefania Iulia.
După cum declară Adrian Florescu, PMP Teleorman are 82 de organizaţii locale şi 3.200 de membri. Data stabilită de Guvernul Cioloş, de 11 decembrie, nu prea le convine membrilor PMP, dar speră să nu fie un absenteism masiv din cauza condiţiilor meteorologice. PMP Teleorman a reuşit să strângă 8.700 de semnături de susţinere pentru candidaţii la alegerile parlamentare, Adrian Florescu precizând că semneturile nu înseamnă însă şi voturi.
Referindu-se la faptul că moţiunea simplă de cenzură la adresa ministrului Justiţiei, Raluca Prună, care a trecut cu 155 de voturi pentru şi 60 de abţineri de la liberali şi la faptul că primul ministru Dacian Cioloş refuză să ţine cont de ea, Adrian Florescu declară că aceasta este o dovadă a faptului că Guvernul Cioloş ignoră hotărârile şi votul Parlamentului. Până şi preşedintele Klaus Werner Iohannis a declarat că votul din Parlament trebuie analizat de Dacian Cioloş. Despre actualul deputat Alin Bucur, fost progresist şi el, Adrian Florescu susţine că acesta nu este pe lista de candidaţi PMP. Adrian Florescu speră să obţină în Teleorman un scor de 15 %, cu care să obţină un fotoliu de deputat şi poate, la redistribuire, şi un post de senator. Adrian Florescu speră ca preşedintele Traian Băsescu să candideze la parlamentare, cu toate că îşi aduce aminte că acesta a declarat cu ceva timp în urmă că, după ce a fost două mandate consecutive preşedinte şi a trecut cu bine prin două referendumuri de demitere, un om nu-şi mai poate dori altceva, decât probabil să fie bunicuţ.

One Comment

  1. PMP, o sleahta de hoti in frunte cu Basescu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.