Eveniment

Oamenii legii au dat amenzi de 58.000 de lei în ultimele 24 de ore

138 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 58.000 lei, au dat polițiștii teleormăneni în ultimele 24 de ore. Totodată, în intervalul menționat oamenii legii au reținut 10 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor, informează IPJ Teleorman.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/trimisi-in-judecata-pentru-infractiuni-economice/

Oamenii legii au intervenit, potrivit sursei citate, la peste 70 de evenimente, dintre care 58 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 138 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 58.000 lei, au reținut 10 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.