Social

O turneancă are casă nouă datorită democrat-liberalului Claudiu Crăcea

turnuturnu1turnu3Este o certitudine deja că judeţul Teleorman este un judeţ sărac, cu populaţia îmbătrânită şi rata şomajului în floare. Oameni săraci se pot întâlni la tot pasul, nu e nevoie de un efort prea mare pentru a realiza fenomenul.

Din nenumăratele cazuri de teleormăneni ce trăiesc la limita subzistenţei, un exemplu concret îl reprezintă turneanca Alexandra Crăciun, care, la cei 71 de ani ai săi, s-a văzut nevoită să-şi trăiască bătrâneţea sub cerul liber, locuinţa sa fiind într-o stare avansată de degradare.

Bătrâna spune că a cerut ajutor autorităţilor, însă demersurile sale n-au avut rezultat. A continuat să-şi spună necazul în stânga şi-n dreapta, în speranţa că o va auzi cineva.

Iar rugăminţile sale au avut, se pare, ecou, astfel că preşedintele organizaţiei democrat-liberale de la Turnu Măgurele, Claudiu Crăcea, impresionat probabil de situaţia nefericită în care se afla bătrâna, a decis să se implice, astfel că a demarat lucrările pentru a-i construi acesteia o locuinţă decentă, în care să-şi poată trăi liniştită bătrâneţea.

Claudiu Crăcea spune că este vorba despre un caz dificil, bătrâna neavând practic alternativă, iar la cei 71 de ani ai săi s-a văzut nevoită să-şi părăsească locuinţa, care, din adăpost, s-a transformat într-o ruină ce-i punea viaţa în pericol.

„E vorba de o casă mică, un adăpost pentru această bătrână care nu avea o pernă pe care să pună capul seara. N-am făcut altceva decât să-i ofer un cămin modest, în care să poată trăi liniştită”, a declarat Claudiu Crăcea. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.