Social

O treime din posturile titularizabile în învăţământul teleormănean au rămas neocupate

Monica DUMITRESCU

9 din cele 29 de posturi titularizabile în unităţile de învăţământ din Teleorman scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman au rămas neocupate după repartizarea din 8-9 august 2016. Motivul neocupării acestor posturi este lipsa candidaţilor cu note de cel puţin 7 la concursul naţional pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământ. Cele 9 posturi sunt la specializările chimie, alimentaţie publică, consiliere psihopedagogică. Aceste posturi vor fi transformate în posturi netitularizabile şi vor fi scoase la concurs în etapele următoare.

În afara celor 9 de posturi devenite netitularizabile, pentru anul şcolar 2016-2017, în unităţile de învăţământ din Teleorman mai sunt disponibile, în total, 909 posturi netitularizabile, cea mai mare parte fiind posturi incomplete. Posturi netitularizabile complete sunt doar 155, la care se adăugă şi cele 9 posturile titularizabile neocupate.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată pe posturile netitularizabile se face în şedinţe publice, începând cu 19 august, până când toate posturile vor fi repartizate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.