Eveniment

O ţigară l-a costat viaţa. Un bărbat, găsit mort de pompierii militari

Un bărbat, Florian S., de 39 de ani, a fost găsit decedat de pompierii militari într-o locuință în flăcări din orașul Videle, proprietatea lui Iulică S., în ziua de 09 iulie a.c., la ora 06.39.

Incendiul, ce se manifesta la acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de cca. 30 mp, la mobilierul dintr-o cameră, un pat și mai multe articole textile, a fost localizat de pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă și spumă, după apropximativ o oră și jumătate.

La fața locului a fost în permanență un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare din cadrul subunității, pentru a acorda primul ajutor persoanelor rănite, însă nu a fost nevoie de intervenția acestuia.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 150000 de lei, reprezentând locuințele învecinate și anexele gospodărești, iar cea a pagubelor la suma de 15000 de lei.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieșit faptul că evenimentul s-a produs cel mai probabil din vina persoanei decedate, care a adormit cu o țigară aprinsă.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.