Eveniment

O tânără din Videle a chemat poliția pentru că a fost bătută de concubin / A fost emis ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu în cazul unui bărbat de 28 de ani, care și-ar fi agresat fizic concubina, o femeie în vârstă de 23 de ani.

Astfel, duminică, 10 septembrie, polițiștii din Videle au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitate, a fost agresată de către concubin.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul și-ar fi agresat concubina, lovind-o cu pumnul în zona feței, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

Victimei i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.