Sport

O nouă tranzacţie de vară – FC Traian îi lasă locul echipei AS Izvoarele?

La şedinţa tehnică cu echipele din Liga a 4-a, de acum două zile, un subiect discutat între reprezentanţii echipelor a fost cel legat de soarta uneia din formaţiile echilibrate în sezonul trecut, este vorba de FC Traian. Prezent la şedinţă, Sandu Cornea, membru al conducerii echipei din Traian, a recunoscut faptul că preşedintele clubului, Claudiu Crăcea, poartă tratative pentru cesionarea locului echipei către AS Izvoarele. Acesta a spus, în faţa delegaţilor echipelor din Liga a 4-a, că ştie de discuţiile care s-au purtat chiar în cursul dimineţii de marţi şi s-a arătat afectat de faptul că soarta echipei sale părea pecetluită.

Cât priveşte noua echipa AS Izvoarele, se pare că aceasta şi-a luat în serios rolul, astfel că, de ceva timp, la terenul din localitate au loc lucrări ample de reabilitare a suprafeţei de joc şi a vestiarelor. Iar dacă se va perfecta “înţelegerea” cu echipa din Traian şi AS Izvoarele va juca în Liga a 4-a, probabil că primele două-trei etape de pe teren propriu vor fi jucate pe un alt teren, până se vor definitiva lucrările de modernizare a terenului propiu.

În cazul în care cesionează locul de la FC Traian, echipa din Izvoarele va avea programul similar cu al echipei cedente.

B. Pană.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.