Eveniment

O nouă tentativă de escrocare prin metoda „Accidentul“, în Teleorman/ Un bărbat din Ialomița a fost reținut

Polițiștii din Alexandria au reținut, luni noapte, un tânăr din comuna Sinești, județul Ialomița, bănuit de comiterea infracțiunii de complicitate la tentativă la înșelăciune prin metoda “Accidentul”, informează IPJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, tânărul, în vârstă de 30 de ani, s-a întâlnit, luni seară, în fața Spitalului Județean Alexandria, cu bărbatul căruia îi solicitase suma de 7.000 euro, pe motiv că fiica sa a avut un accident și are nevoie de o proteză.

Anterior întâlnirii, persoana vătămată anunțase organele de poliție, cărora le ceruse ajutor. Prin urmare, oamenii legii au constituit echipe de cercetare pentru prinderea în flagrant delict a presupusului făptuitor.

Potrivit IPJ Teleorman, tânărul i-a solicitat persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 62 de ani din municipiul Alexandria, să poarte discuții telefonice cu o a doua persoană în vederea obținerii de date cu privire la motivele pentru care i se solicită banii. După încheierea conversației telefonice, persoana vătămată nu a mai fost de acord cu înmânarea banilor, sprijinindu-i pe polițiști la imobilizarea acestuia.

Tânărul a fost audiat de polițiști, față de acesta fiind luată măsura reținerii, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria pentru a dispune în cauză.

Oamenii legii fac, încă o dată, apel la cetățeni să nu dea curs niciunei cereri de acest tip și să nu trimită bani, pentru că există un risc major să fie victime ale ueni înșelăciuni

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.