Social

O nouă sesiune de audiențe acordate teleormănenilor de instituția Avocatul Poporului

Joi, 23 iunie 2022 – între orele 10:00 – 14:00, reprezentanții instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia vor fi prezenți în municipiul Alexandria, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Teleorman şi pentru a primi petiţii. Frecvența cu care se vor acorda audiențe în județul Teleorman este lunară, urmând ca datele să fie comunicate publicului prin intermediul presei locale și pe site-urile autorităților publice locale.

Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, situat în municipiul Alexandria, Str. Dunării, nr. 178, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.

Pentru operativitate, se recomandă ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Audiențele se vor ține în raport de numărul persoanelor înscrise telefonic.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituției Avocatul Poporului 0243/233200.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, județul Ialomița sau prin e-mail pe adresa avpsloboziaa@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00- 16.00.

Instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.