Social

O nouă serie de bilete de tratament a fost distribuită pensionarilor teleormăneni

Casa Judeţeană de Pensii Teleorman a început distribuirea biletelor de tratament repartizate automat pensionarilor teleormăneni, seria a XII-a – 2016, lista cu repartizarea în stațiuni fiind afișată la sediul CJP Teleorman, precum și pe pagina de internet a instituției.

Prezentarea pensionarilor în staţiuni se va face în intervalul 09 – 12.08.2016. Pentru această serie, pensionarilor din Teleorman le-au fost repartizate 242 de bilete. Stațiunile de pe litoral rămân în continuare cele mai căutate. Pensionarii care se regăsesc pe lista CJP Teleorman și cărora li s-au repartizat locuri în stațiunile de tratament balnear în această serie se pot prezenta la sediul Casei Județene de Pensii pentru a intra în posesia biletelor de tratament.

Biletele au fost alocate automat în stațiuni precum Căciulata, Slănic Prahova, Olăneşti, Herculane, Govora, Felix, Covasna, Călimăneşti, Amara, Tuşnad, Eforie Nord, Pucioasa, Techirghiol, Mangalia, Vatra Dornei, Voineasa, Saturn, Neptun sau Vălenii de Munte.

Potrivit Casei de Pensii Teleorman, biletele de tratament din seria 12 – 2016 rămase disponibile vor fi valorificate în data de 4 august 2016. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.