Social

O nouă întâlnire în cadrul programului “Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă – Cărțile nu au vacanță!”

Zeci de copii, adolescenți, tineri, dar și adulți și vârstnici au venit joi, 4 august, în Grădina Publică “Mihail C. Mănciulescu” din Roșiori de Vede, la o nouă întâlnire cu CARTEA, în cadrul programului “Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă – Cărțile nu au vacanță!”, organizat de Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, găzduit de Biblioteca Municipală “Gala Galaction”.

“Da, cărțile nu au vacanță și e minunat acest lucru, iar dorința de a citi, de a învăța lucruri noi despre Uniunea Europeană, despre unitate în diversitate, despre a avea inițiativă și a-ți exprima viziunea într-un an dedicat tinerilor europeni, toate acestea au fost atât de prezente în această zi frumoasă de vară.

Și, pentru că “stă în puterea… noastră să schimbăm ceva”, voluntarii ED Teleorman au repetat intens, de data aceast în aer liber, la piesa de teatru forum “Pactul ecologic european – Gata să acţionăm #PentruNatură”, piesă ce va avea premiera în cadrul Taberei de comunicare și abilități practice cu tema: „Nouă chiar ne pasă! Dar ție?”, de la finalul lunii august.

Împreună construim viitorul! Până data viitoare, CITEŞTE!”, au transmis reprezentanții centrului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.