Sport

O nouă generaţie de baschetbalişti la CST Alexandria

Anul 2012 a însemnat reorganizarea secţiei de baschet în cadrul clubului CST Alexandria, după o pauză de mai bine de doi ani. Sub coordonarea antrenorului Toma Vrânceanu, două grupe de sportivi – între 7 şi 10 ani, au început să pătrundă în tainele baschetului şi, deja se văd efectele muncii de câteva luni de zile. “Aceşti copii au venit pentru a pătrunde în lumea baschetului, este de înţeles că unii copii au calităţi, alţii au doar voinţă, însă noi îi încurajăm pe toţi să facă sport. Sigur că, odată cu trecerea timpului, cei care pot şi au înclinaţie către acest sport, iar locul celorlalţi va fi luat de alţii”, a spus prof. Vrânceanu, care se poate spune că este unul din primii antrenori de baschet de performanţă din Teleorman.

Solicitat să preia secţia de baschet a CST Alexandria, profesorul Toma Vrânceanu a răspuns afirmativ şi a pornit un nou proiect, în care obiectivul imediat este formarea unei echipe competitive, cu actualii sportivi de 9-10 ani, cei care au luat deja cunoştinţă cu competiţia. “Am participat la întrecerea de copii, în vara anului trecut, iar acum participăm la campionatul municipal din Bucureşti, tocmai pentru a câştiga în experienţă şi omogenitate”, a spus antrenorul de la CST Alexandria.

La finalul primului sezon, pentru cei mai tineri practicanţi de baschet de la CST Alexandria a venit Moş Crăciun, iar sportivii s-au bucurat când au văzut că eforturile lor au fost apreciate şi “au promis că în anul 2013 vor avea rezultatemai bune decât anul trecut”, după cum a spus antrenorul Toma Vrânceanu.

Bogdan Pană

One Comment

  1. Toma Vrânceanu = Japca La Drumul Mare…….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.