Eveniment

O nouă expoziţie de pictură se deschide la Galeria ACR Alexandria

Afis (1)Monica DUMITRESCU

La sfârşitul acestei săptămâni, la Alexandria, va fi inaugurată expoziţia de pictură cu tema “Classic Cars Tribute”. Evenimentul programat pentru vineri, 26 august, începând cu ora 17.00, este organizat de Automobil Clubul Roman sucursala Teleorman împreună cu Marius Nistor, membru al Uniunii Artistilor Plastici Filiala Alexandria, sub genericul “Automobil Culture Rock”, şi va fi găzduit de Galeria ACR. Prezentarea expoziţiei va fi urmată de audiţia rock “Vinyl Only”. Expoziţia de pictură “Classic Cars Tribute” va rămâne deschisă publicului până pe data de 28 august 2016.

Galeria ACR Alexandria este un nou spaţiu expoziţional deschis în primăvara acestui an cu prilejul sărbătoririi a 112 ani de la înfiinţarea Automobil Clubul Român (ACR). Spaţiul din centrul municipiului Alexandria a fost pus la dispoziţia artiştilor plastici teleormăneni, care îşi pot expune lucrările pentru iubitorii de artă alexăndreni.

Primul artist invitat să-şi expună lucrările la Galeria ACR a fost pictorul alexăndrean Marius Nistor, membru al Uniunii Artiştilor Plastici Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.