Sport

O nouă competiție ONSS

Vineri, în sala de sport a Colegiului Național ”Al. I. Cuza” din Alexandria, se desfășoară faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la fotbal pe teren redus, licee, fete și băieți.

La începutul săptămânii, tot la Alexandria, handbalul licee și-a desemnat cele două campioane județene care vor merge mai departe, la faza zonală a ONSS.

După competiția de vineri, fotbalul va ține capul de afiș pentru sportivii-școlari, pe 10, respectiv 17 martie, urmând să se dispute întrecerile sportului-rege la învățământ primar și gimnazial.

De buna organizare se ocupă, ca de obicei, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman. (Cristi Frisk)

One Comment

  1. cetateni care vrem sa avem o informatie(tii) pe deplin...reale si adevarate!!!

    …frate!!!cine este acest Frisk? nu cunoaste fenomenul sau obtine informatii din te miri ce sursa!!! in ziua de astazi!!!…mai Fritzzz…te rugam, nu mai redacta articole absolut false, este frustrant fata de cei de pe urma carora esti platit prin aceste „nocive” articole…lasa-te sau lasa-ne…esti jalnic

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.