Sport

O nouă bază sportivă a fost amenajată la Turnu Măgurele

Începute în urmă cu un an de zile, lucrările la noua bază sportivă din Turnu Măgurele s-au finalizat la mijlocul săptămânii trecute, iar de vineri 30 septembrie, aceasta este funcţională. Cu o valoare totală de peste 1 milion de euro, noua bază sportivă a oraşului de lângă Dunăre este o soluţie pentru tineri, şi nu numai, de a face sport, pentru agrement sau pentru performanţă, mai ales că în Turnu Măgurele, momentan, nu există un teren adecvat, unde să se poată face mişcare. În cadrul acestei baze sportive s-au construit terenuri pentru practicarea diverselor discipline sportive, în special tenis de câmp pe zgură şi fotbal, în aer liber, pe gazon natural însămânţat, dar şi un teren acoperit, cu o suprafaţă de 1012 metri pătraţi şi cu o înălţime medie de 8 metri, care dispune de sisteme de nocturnă şi de încălzire.

Pentru a veni în sprijinul bunei desfăşurări a activităţii la noua bază sportivă, aflată pe strada Portului, nr. 1 (lângă sediul Poliţiei de Frontieră din  Turnu Măgurele), Primăria municipală din Turnu Măgurele a reuşit asfaltarea drumului de acces care leagă centrul oraşului de această zonă şi a introdus iluminatul şi reţeaua de apă.

În privinţa costurilor legate de amenajarea acestui complex sportiv, cea mai mare parte din suma alocată investiţiei a fost suportată de la bugetul de stat, prin Compania Naţională de Investiţii.

Să mai punctăm faptul că în data de vineri, 30 septembrie a.c. a avut loc inaugurarea noului complex sportiv din Turnu Măgurele, recepţia lucrării fiind urmată de primele competiţii, organizate de unele şcoli din oraş.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.