Eveniment

O medalie de aur şi două de bronz, obţinute de judokanii alexăndreni la Campionatul Naţional

Monica DUMITRESCU

O nouă performanţă a fost înregistrată de CSS Alexandria-Judo la finala Campionatului naţional de Judo, categoriile U-10 şi U-11, desfăşurat în perioada 24-26 iunie 2016 la Timişoara.

Din cei 6 judokani legitimaţi la CSS Alexandria-Judo, care au participat la această competiţie, trei au urcat pe podium. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Zmeu Ancuţa – 40 Kg, care este campioană naţională a României la categoria U-11, după ce a obţinut locul I şi medalia de aur.

Alţi doi sportivi din Alexandria, Zaharia Theodora – 36 kg şi Văduvoiu Florin – 50 Kg, au obţinut locul al treilea şi medalie de bronz la categoriile U-11, respectiv U-10.

Trebuie menţionat faptul că, alături de aceşti copii, chiar dacă nu au obţinut premii, s-au remarcat şi sportivii: Chiar Livia – 26 kg, Stănescu Cristian – 42 kg şi Sanda Andreea – 48 kg.

Pentru micii sportivi, antrenaţi de Giurgiuveanu Ion, Mihăiţă Matei şi Ghinea Valeriu, competiţia a fost un prilej de a-şi demonstra aptitudinile sportive şi performanţa.

În total, la sfârşitul celor două finale ale campionatului naţional, CSS ALEXANDRIA JUDO, cu un efectiv de 12 sportivi calificaţi în fazele finale a obţinut 7 medalii: o medalie de aur şi titlul de campion naţional, două medalii de argint şi 4 medalii de bronz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.