Eveniment

O fetiță a căzut de la etajul trei al unui bloc din Alexandria / A fost transportată la spital conștientă și cu fracturi

Marți, 3 mai a.c., ora 12.30, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un copil, în vârstă de aproape trei ani, a căzut de la etajul trei al unui bloc situat pe strada Negru Vodă din municipiul Alexandria.

Aceștia s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că un copil în vârstă de doi ani și opt luni care se afla cu bunica sa în apartamentul de la etajul 3 ar fi deschis geamul și sita de protecție căzând pe copertina acoperită cu tablă din fața imobilului.
Bunica acesteia, în urma audierii, a afirmat că fetița se afla în dormitor, unde era culcată, aceasta deplasându-se până în bucătărie, iar, când a revenit în cameră a observat că aceasta nu mai era în pat, găsind geamul deschis.

Copilul este conștient și prezintă fracturi fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Alexandria, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.