Eveniment

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident rutier între un tractor și un autoturism

În această seară, pe DN 52, între localitățile Crângu și Furculești, a avut loc un accident rutier între un tractor și un autoturism. La fața locului, au intervenit pompierii, cu o mașină de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță a Serviciului de AmbulanțăJudețean.

Potrivit ISU Teleorman, în autoturism se aflau trei pasageri, dintre care doi bărbați și o femeie, în tractor fiind doar șoferul.

În urma accidentului au rezultat două victime, astfel: o femeie, de aproximativ 57 de ani, aflată în stop cardiorespirator, care a fost scoasă din caroseria deformată de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate de personalul SAJ și SMURD nu au avut niciun rezultat, aceasta fiind declarată decedată.

Cealaltă victimă, un bărbat, de circa 63 de ani, cu fractură la membrul superior stâng și traumatisme la nivelul capului, conștient și cooperant, neîncarcerat, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Alexandria pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Celelate două persoane implicate în eveniment nu au necesitat îngrijiri medicale și nu au fost transportate la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.