Eveniment

O femeie din Mârzăneşti s-a ales cu dosar penal pentru că a tăiat un banner care i-a căzut în curte

Până în prezent, campania electorală în Teleorman s-a desfăşurat paşnic

Incidentele electorale întâlnite în judeţul Teleorman până în prezent nu au avut vreo însemnătate aparte, asta pentru că nici nu s-au întâmplat decât două şi acestea minore. Este vorba de distrugerea marterialelor de campanie. Unul dintre incidente s-a semnalat la începutul campaniei electorale, iar cel de-al doilea în data de 29.11.2012, zi în care poliţiştii din comuna Mârzăneşti, au fost sesizaţi printr-un apel telefonic 112 cu privire la distrugerea unui banner electoral amplasat în localitate.

La faţa locului au fost efectuate cercetări, poliţiştii stabilind că banner-ul amplasat deasupra părţii carosabile pe doi stâlpi ai reţelei electrice, a fost desprins de o rafală de vânt şi aruncat pe trotuar, în faţa unei locuinţe. Proprietara locuinţei, A. Marioara, a recurs la tăierea unei bucăţi din acesta, motivând că este incomodată de materialul electoral. Pentru fapta sa, femeia s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările urmând a fi soluţionate prin Parchet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea, “în judeţul Teleorman, campania electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 s-a derulat fără a fi înregistrate evenimente deosebite din punctul de vedere al măsurilor de ordine şi siguranţă publică. Stucturile Ministerului Administraţiei şi Internelor din judeţul Teleorman desfăşoară activităţi de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în toate localităţile, pe întreaga perioadă a campaniei electorale şi, în special, în ziua votării”. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.