Eveniment

O femeie de 62 de ani a suferit arsuri în încercarea de a stinge incendiul izbucnit în locuință; mama acesteia, de aproape 90 de ani, a fost scoasă din flăcări de vecini

O femeie de 62 de ani, din Poeni, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței, în încercarea de a stinge flăcările izbucnite la locuința sa, iar mama acesteia, o femeie de aproximativ 90 de ani, cu probleme locomotorii, a fost scoasă din casă de către vecini, suferind un atac de panică, transmite ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au fost solicitați să intervină, marți după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Cătunu, comuna Poeni.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei bucătării și la tavanul din lemn al locuinței, cu posibilitatea distrugerii întregului imobil.

Până la sosirea salvatorilor, proprietara locuinței, o femeie de aproximativ 90 de ani, cu probleme locomotorii, a fost evacuată de către vecini, prezentând un atac de panică, iar fiica acesteia, de 62 de ani, în încercarea de a stinge incendiul, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Cele două femei au fost preluate de echipajul SMURD care le-a acordat îngrijiri medicale, refuzând să fie transportate la spital.

Pompierii au stins incendiul în mai puțin de o oră, în limitele găsite, fiind salvată cea mai mare parte a casei de locuit și anexele gospodărești. Cauza probabilă a acestui eveniment a fost o butelie montată necorespunzător, ce prezenta scăpări de gaze, acestea aprinzându-se la încercarea proprietarei de a face mâncare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.