Eveniment

O femeie de 54 de ani s-a sinucis în dimineaţa zilei de miercuri

Printr-un apel de urgenţă efectuat de o femeie din Turnu Măgurele în dimineaţa zilei de miercuri, 15 mai, în jurul orei 05.40, s-a anunţat faptul că o femeie a căzut de la etajul IV al blocului în care locuia. Femeia care a făcut apelul ieşise să-şi plimbe câinele când a observat că pe trotuar zăcea o femeie care părea că ar fi căzut de la etaj. Aceasta a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat organele de anchetă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea, femeia avea vârsta de 54 de ani şi era din comuna Saelele, dar locuia în Turnu Măgurele, la etajul IV al unui bloc, într-o garsonieră. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanţă care nu a putut decât să consatate decesul, dar şi un echipaj de poliţie, din primele cercetări reieşind faptul că femeia s-a sinucis, a mai adăugat Adrian Ilicea.

De precizat că femeia era cunoscută cu antecedente, în urmă cu trei ani aceasta a mai avut o tentativă de suicid prin ingerarea unei substanţe otrăvitoare, dar medicii au reuşit să o salveze.

Din declaraţiile vecinilor a reieşit că era o persoană retrasă şi închisă, deoarece nu comunica cu nimeni, fiind văzută de vecini doar când pleca a serviciu şi când revenea la domiciliu. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.