Eveniment

O femeie a fost transportată la spital, cu traumatism la picior, în urma unui accident rutier

În prima parte a zilei de joi, 5 mai, pe raza județului Teleorman, au avut loc două accidente rutiere, primul dintre acestea nesoldându-se, din fericire, cu victime. Este vorba de un carambol la ieșirea din Lăceni spre Alexandria, fiind implicate trei autoturisme și existând scurgeri de combustibil pe șosea. Pompierii au intervenit la fața locului, cu o mașină de stingere, pentru prevenirea și înlăturarea oricărui risc.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pe Drumul European 70, între localitățile Roșiorii de Vede și Peretu. În acest caz, a intervine Detașamentul de pompieri  Roșiorii de Vede, cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD.

Potrivit ISU Teleorman, în urma evenimentului a rezultat o victimă, de gen feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, cu un traumatism la nivelul membrului inferior drept. Aceasta a fost preluată de SMURD și transportată la Spitalul Caritas din municipiul Roșiorii de Vede.
Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.