Social

O echipă de voluntari ai Crucii Roșii Teleorman a plecat în Vama Albița, în sprijinul colegilor din Vaslui

Cu câteva zile în urmă, Filiala de Cruce Roșie Vaslui a lansat un apel prin care cerea ajutor voluntarilor care pot veni în Vama Albița, unde fluxul mare de refugiați din Ucraina face ca lucrurile să meargă destul de greu. Directorul filialei județene Vaslui spunea că nevoia de ajutor apare mai ales în cursul săptămânii, când cei mai mulți dintre cei care asigură continuitatea în zilele de weekend sunt fie la serviciu, fie la școală.

Ca răspuns la acest apel a venit inițiativa voluntarilor Filialei de Cruce Roșie Teleorman. Astfel, reprezentanții instituției anunță că o echipă a plecat deja din Teleorman în sprijinul colegilor de la Vaslui.

“Să oferi ajutor atunci când este NEVOIE! Acesta este voluntarul de Cruce Roșie.

O echipă de voluntari inimoși ai filialei Teleorman de Cruce Roșie a plecat spre Vama Albița pentru a oferi, alături de colegii din Filiala Vaslui, sprijin umanitar refugiaților ucraineni care vor intra în țară.

Felicitări voluntarilor Prună Gabriela, Vai Gigi, Ciuciu Florin, Almăjanu Bogdan și coordonatorului de echipă Silimon Emanuel – vicepreședinte al filialei noastre, pentru răspunsul prompt și disponibilitatea de a se deplasa și a oferi ajutor! Drum bun și spor la treabă!”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Filiala de Cruce Roșie Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.