Eveniment

“O doză de nebunie, patriot și pasionat de arme”, printre caracteristicile cerute de MApN la înscrierea pentru cursuri de parașutiști comando

Modul în care Ministerul Apărării Naționale își gestionează comunicarea online este unul atipic, în comparație cu stilul rigid al altor instituții publice, iar reacțiile față de această abordare sunt, așa cum este de așteptat, diferite. Dacă unii au ales să critice faptul că ministerul a apelat la influenceri cu ajutorul cărora să convingă tinerii să se alăture Armatei, alții au apreciat umorul prezent în anunțurile de recrutare.

Astfel, ministerul anunță că Școala de Instruire a Forțelor pentru Operații Speciale face înscrieri pentru 60 de locuri parașutiști (40 – parașutiști comando și 20 – parașutiști), iar printre caracteristicile pe care cei care vor să participe la cursuri trebuie să le aibă se numără patriotismul, o doză de nebunie, fan adrenalină.

“Cine crede că are toate caracteristicile de mai jos?

  1. Patriot
  2. O doză de nebunie
  3. Fan adrenalină
  4. Capabil să sară dintr-un avion perfect funcțional
  5. Pasionat de arme
  6. Să îi placă ploaia, noroiul și vântul atât de mult încât să doarmă fără probleme chiar și în aceste condiții
  7. Fan natură, păduri, munți și multe alte locuri uitate de Dumnezeu pe care va avea ocazia să le exploreze.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus avem 60 de locuri la parașutiști comando.

La Şcoala de Instruire a Forţelor pentru Operaţii Speciale continuă înscrierile pentru cele 60 de locuri la Cursul de formare a subofițerilor în activitate: parașutiști comando (40 de locuri), parașutiști (20 de locuri).

Data limită de înscriere: 23 septembrie.

Se pot înscrie candidaţii care provin din rândul SGP în activitate sau în rezervă precum şi din rândul civililor din cadrul şi din afara M.Ap.N.

Înscrierile se fac online pe site-ul www.recrutaremapn.ro sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care aveți domiciliul.

Pentru informaţii suplimentare: Recrutare MApN, Școala de Aplicație a Forţelor pentru Operaţii Speciale: 0368.734.224, Comandamentul Forţelor pentru Operaţii Speciale: 0265.218.571.

Promitem că îți vei găsi prieteni cu aceleași probleme… scuze, calități ca ale tale”, este anunțul postat de minister pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.