Sport

O decizie drastică, în dezavantajul echipei – Chelsea Lyons a fost trimisă în SUA!

chelsea 2După întreg scandalul care a avut loc zilele trecute, în care protagonistă a fost baschetbalista de origine americană Chelsea Lyons, miercuri dimineaţă lucrurile s-au liniştit. Conducerea clubului Baschet Teleorman Alexandria a înştiinţat-o pe sportivă că se încheie contractul, în mod unilateral, pentru încălcarea Regulamentului de ordine interioară, iar sportiva poate pleca acasă. “I-am transmis jucătoarei că încetează contractul cu noi, nu mai putem să o ţinem şi a înţeles. A fost nevoită să plece acasă! Este bine că am reuşit între timp să rezolvăm şi problema biletului de avion, s-au făcut unele eforturi în acest sens, şi azi dimineaţă, la 8.30, a plecat din ţară. Cred că deja este în Statele Unite!”, a spus miercuri, în jurul prânzului, directorul executiv al Baschet Teleorman Alexandria Călin Voicu.

Numai că, plecarea jucătoarei de pe postul 4 Chelsea Lyons – altfel, cea mai bună marcatoare a lotului din Alexandria în acest sezon! – lasă descoperit postul respectiv în echipa antrenată de Mădălin Piperea. Una din jucătoarele cu calităţi deosebite pe care a avut-o CS Baschet Alexandria în acest sezon părăseşte lotul şi oraşul pe “uşa din dos”, din păcate, după doar cinci luni de zile.

 

Duminică dimineaţă, la ora 3.45, baschetbalista de origine americană Chelsea Lyons a sărit de la etajul 4 al blocului unde locuia (în zona Peco, ANL), aterizând direct pe capota unei maşini parcate. În urma impactului, sportiva de 23 de ani s-a ales cu o fractură de maleolă la picior, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Din primele verificări s-a stabilit că americanca era beată în momentul săriturii, ea sărit pur şi simplu pentru amuzament şi “senzaţii tari”, şi s-a declarat o mare fană a unor sporturi de acest gen.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.