Eveniment

O casă din Ciuperceni a ars aproape în totalitate în prima zi din acest an

Monica DUMITRESCU

O familie din comuna teleormăneană Cosmeşti, sat Ciuperceni, a rămas fără agoniseala de-o viaţă, după ce în noaptea de Anul Nou, un incendiu a distrus locuinţa acesteia, aproape în totalitate. Pompierii Detaşamentului Videle, ajunşi la faţa locului după ce incendiul a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112, la ora 4.43, nu au mai putut face mare lucru. Potrivit reprezentanţilor ISU Teleorman, incendiul a fost observat şi anunţat foarte târziu faţă de momentul izbucnirii, proprietarul fiind plecat de la domiciliu.

Potrivit estimărilor pompierilor, în acest incendiu au ars bunuri în valoare de peste 60.000 lei, valoarea bunurilor salvate fiind de aproape 90.000 lei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Un alt incendiu a izbucnit luni, 2 ianuarie, la o casă în localitatea Valea Cireşului, din cauza exploziei unei butelii. Incendiul s-a extins la o a doua casă aflată în aceeaşi curte. La locul incendiului au intervenit tot pompierii de la Detaşamentul Videle cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, reuşind să localizeze focul în scurt timp. Aceştia au fost ajutaţi şi de un echipaj al Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă Falk. Proprietarul caselor a suferit arsuri la mâini, în încercarea de a stinge el însuşi flăcările. Acesta a fost preluat de ambulanţa SMURD şi transportat la spital.

Potrivit estimărilor pompierilor, în acest incendiu au fost distruse bunuri în valoare de aproximativ 35.000 lei, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la aproximativ 72.000 lei.

Tot în a doua zi a noului an a izbucnit un incendiu la o casă din municipiul Alexandria, pe strada Potcoava, în zona pieţei Peco. La faţa locului au intervenit pompierii alexăndreni, cu o autospecială cu apă şi spumă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.