Politic

“O campanie negativă şi murdară, cu DNA prim-solist”

Joi, 30 octombrie, a avut loc, la sediul ACL din Alexandria, ultima conferinţă de presă înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale de pe 2 noiembrie.

Liberalul Eugen Pîrvulescu, şeful de campanie ACL Teleorman, şi democrat- liberalul Florin Titirişcă, preşedintele PDL Alexandria, au făcut un rezumat al modului de desfăşurare a celor patru săptămâni de campanie electorală. Aceasta a fost, în viziunea liderului liberal, una „negativă şi murdară, cu DNA prim-solist”.

În ce priveşte prezenţa la vot estimată de cei doi lideri ACL, se aşteaptă să se prezinte la urne aproximativ 50% din electoratul din Teleorman. Mai mult, şeful de campanie ACL Teleorman a precizat că se aşteaptă la surprize din partea locuitorilor comunelor în care au pierdut edilii prin OUG 55. Acesta a spus că este posibil ca electoratul „să nu facă jocul primarilor migratori”.

În completarea colegului său, democrat-liberalul Florin Titirişcă a menţionat că mizează pe prezenţa tinerilor la vot, acţiunea lor fiind cu atât mai necesară cu cât îşi vor alege viitorul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.