Eveniment

Nunți și botezuri cu până la 200 de persoane, în spații închise, dacă sunt vaccinate, au test negativ sau sunt trecute prin boală

Guvernul a modificat, în ședința de miercuri, hotărârea CNSU privind starea de alertă, iar capitolul ce face referire la organizarea evenimentelor private, respectiv nunți și botezuri, prevede mărirea numărului maxim de invitați la interior la 200, dacă persoanele sunt vaccinate, testate sau trecute prin boala COVID-19. De asemenea, este permisă desfăşurarea nunţilor şi botezurilor în spaţii deschise fără limită de participanţi, dacă se asigură o suprafaţă de minim 2 mp pentru fiecare persoană şi toţi participanţii sunt vaccinaţi, testaţi sau trecuţi prin boală.

„Creșterea numărului de participanți la nunți și botezuri până la 200 în spațiile închise, dacă toți participanții sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală și se asigură o suprafață de minim 2 mp pentru fiecare persoană. Desfășurarea nunților și botezurilor în spații deschise fără limită de participanți, dacă se asigură o suprafață de minim 2 mp pentru fiecare persoană și toți participanții sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală”, prevede Hotărârea CNSU în forma modificată.

Referitor la nunți, secretarul de stat, Raed Arafat a menționat că în exterior numărul este nelimitat dacă invitații sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală, în timp ce în înterior pot fi 200 de persoane în condițiile respective. Pentru evenimentele private la care participă persoane care nu sunt vaccinate sau testate, rămân limitele de 50 de persoane la interior și 70 de persoane la exterior.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.