Politic

Numirea noului subprefect, în prezenţa ministrului Carmen Daniela Dan

Ioan DUMITRESCU

Luni, 6 martie 2017, la ora 18,30, în sala mare a Palatului Administrativ din Alexandria, are loc numirea noului subprefect, Nelu Ionel Oprea, ocazie cu care acesta va depune jurământul de credinţă. La ceremonialul respectiv va asista şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, fost prefect al judeţului Teleorman. Vor fi, de asemenea, prezenţi şefii instituţiilor deconcentrate din Teleorman, instituţii subordonate Prefecturii Teleorman. Vor mai fi prezenţi primari şi foştii colaboratori de la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă.

4 Comments

 1. Lica Rosioru

  Ar fi fost normal ca investirea subprefectului Oprea Nelu Ionel sa se faca in timpul programului, nu sa chemam directorii de deconcentrate dupa program.
  Este normal?

 2. Cese intampla cu mega personalitate, Jean Dina Kovacs?????Ce face micutul lautar parazit????

 3. Nita de la Moara

  Doamne fereste,cine a ajuns subprefect!
  ca director la AJOFM Teleorman ce a facut acesta ,,greseala patologica a naturii,, ca sa reduca rata somajului in Teleorman!
  Din cate se vorbeste prin Ciolanesti satul natal al domnului Oprea Nelu Ionel se pare ca este cea mai proasta alegere a PSD-lui…., pardon a independentilor.
  Unde a terminat domnul Oprea Facultatea?…La Academia INTERAGRO unde a lucrat la ,,cadre,, sub conducerea lui Ioan Nicolae!

 4. Dupa ceremonia de investire a domnului Oprea Nelu va urma o masa festiva la care ospatar va fi nimeni altul decat domnul Oprea Nelu ,profesia de baza a domnului subprefect.
  Speram ca localul nu va fi in Zimnicea la PIERDE TREN CARCINA LA CARE A LUCRAT DOMNUL NELU CA OSPATAR!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.