Eveniment

Numărul teleormănenilor izolați la domiciliu se apropie de 3.000; alți 44 sunt în carantină

La nivelul județului Teleorman,  44 de persoane se află în momentul de față în carantină instituționalizată, iar dintre acestea 13 persoane au intrat în carantină în ultimele 24 de ore, venind din „zona roșie”, se arată în cea mai recentă informare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

De asemenea, în urma activităților efectuate pentru verificarea respectării măsurilor instituite pentru prevenirea răspândirii COVID-19, jandarmii teleormăneni au identificat, vineri, o persoană care nu a respectat condițiile izolării la domiciliu, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei și condusă într-un centru de carantină din județ.

Totodată, potrivit sursei citate, alte șase persoane, plasate inițial în carantină, sunt în prezent internate în zona de sub-izolare a Spitalului Județean de Urgență Alexandria, până la comunicarea rezultatelor testelor.

Pe de altă parte, la nivelul județului, 2.982 de persoane sunt, în prezent, izolate la domiciliu și monitorizate de Direcția de Sănătate Publică, transmit autoritățile.

 

2 Comments

  1. bombonica lu' bombonel

    daca-i asa cum spui lasa-i sa urce KARKALACUL pe ei . I-a vazut CEL DE SUS .

  2. moasa spalatzica

    furtul banilor din sanatate UMPLE CIMITIRELE in loc sa umple puscariile . La asta au participat si doctorii si acum plang cu lacrimi de crocodil ca n-au ce le trebuie si capata ciuma . Asisderea nursele -moasele care cam toate au obtinut postul pe bani (5000 EURO) ori prin alte mijloce ilegale . Acum taci si inghite pentru ca ai luat locul altuia care n-a avut banii tai . si nu mai cere ajutor divin . Te-a vazut Dumnezeu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.