Social

Numărul teleormănenilor infectați cu SARS-CoV-2 în ultimele două săptămâni a depășit 2900

Conform cifrelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman privind rata de incidență a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Teleorman, la data de 26 octombrie 2021, numărul teleormănenilor care au fost confirmați pozitiv este de 2912, iar rata de incidență a ajuns la 8.16. Pe de altă parte, aceeași sursă transmite că numărul de persoane vaccinate împotriva COVID-19 în 24 de ore este de 2524, o creștere semnificativă față de perioada anterioară recentă.

Se observă, totodată, tot mai multe localități în care rata de infectare este mai mare de 10 cazuri la mia de locuitori, în această situație fiind, cu excepția municipiului Turnu Măgurele, orașele și municipiile, inclusiv reședința de județ. Astfel, orașul Videle are rata de incidență de 13.65 la mie, orașul Zimnicea – 13.46, municipiul Alexandria – 11.69, municipiul Roșiorii de Vede – 10.14, în timp ce municipiul Turnu Măgurele reușește să se mențină la un nivel mai scăzut al infectărilor, cu o rată de incidență de 5.52.

Cea mai mare incidență a cazurilor de îmbolnăviri de COVID-19 se înregistrează în comuna Săceni – 19.29, în timp ce rata de infectare cea mai scăzută, din toate cele 97 de unități administrativ-teritoriale ale județului, este în comuna Didești – 0.91, aici fiind confirmat un singur caz în ultimele două săptămâni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.