Eveniment

Numărul persoanelor testate pozitiv la COVID-19 a ajuns la 80

80 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până luni, 20 aprilie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru duminică, 19 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 79 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

În schimb, la nivelul județului, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină erau cazate, duminică, 146 de persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, numărul acestora se ridică la 462.

Până luni, 20 aprilie, la nivel național au fost confirmate 8.936 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. De la ultima informare transmisă de GCS, au fost înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.017 au fost declarate vindecate și externate.

Pe de altă parte, până la transmiterea știrii, 451 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, între acestea și două din Teleorman.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.