Eveniment

Numărul persoanelor aflate în carantină și izolare, în scădere/ Două dintre persoanele internate la Caritas s-au vindecat

106 persoane mai erau cazate, marți după-amiază, în cele trei centre funcționale de la nivelul județului, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI). Este vorba despre trei centre de la Zimnicea, Alexandria și Turnu Măgurele, din cele opt organizate la nivelul județului. De asemenea, și numărul persoanelor pentru care a fost impusă măsura izolării a scăzut, astfel că, în perioada menționată, la nivelul județului mai erau izolați la domiciliu 364 de teleormăneni.

Pe de altă parte, conform celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului au fost confirmate, până în prezent, 80 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate și internate la Spitalul Caritas, unitate medicală suport COVID pozitiv, două au fost declarate vindecate și externate. Din păcate, de la debutul pandemiei de coronavirus, la nivelul județului au fost înregistrate și trei decese.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.