Social

Numărul pensionarilor teleormăneni a scăzut cu aproape 600 de persoane într-o lună

Numărul pensionarilor teleormăneni este în continuă scădere la nivelul județului Teleorman. Potrivit datelor publicate de Casa de Pensii Teleorman, la finele lunii februarie, numărul pensionarilor teleormăneni era cu mult mai mic comparativ cu finele lunii ianuarie 2017.

La data de 31.01.2017, în evidenţele Casei Judeţene de Pensii Teleorman, se afla înregistrat un număr de 108.597 beneficiari, din care 92.869 pensionari din sectorul de stat și 21.035 pensionari din sectorul agricol, în timp ce la finele lunii februarie numărul pensionarilor înregistrați la nivelul CJP Teleorman era cu 573 beneficiari mai scăzut, respectiv 108.024 beneficiari. (C.P.)

3 Comments

  1. Numai in teleorman este totul posibil. Sunt scirbit de ce se intimpla mie miau taiat alocatia la fata iar la baiat nu mia aprobato nu stiu cum e posibil. Sunt in spania dar aici copii mei nu beneficiaza de nici o idemnizatie chiar daca sunt si la scoala aici. Am trimis ce mi sa cerut si degeaba.Acum vor altceva o sa vin in vara cu tot.Va cruciti ce lau intrebat o idioata de la alexandria de la casa de pensii si alocatii cu toate ca scrie negru pe alb ca copii mei nu benificiaza de alocatii aici.

  2. Ce s-ar mai fi frecat Boc si Basescu in palme daca mai erau in functii!Va mai amintiti de „marele” Boc cum spera sa iasa din criza prin scaderea numarului de pensionari pe cale naturala?

  3. Traiasca generalul Iarna!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.