Eveniment

Nu toți bugetarii au minivacanță/ Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august

Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august, urmând ca doar ziua de miercuri, 15 august, să fie liberă, informează Instituția Prefectului Teleorman.

Decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de joi, 16 august, și vineri, 17 august, pentru serviciile publice comunitare de eliberarea pașapoartelor și a  permiselor  în perioada menționată, a fost luată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, în contextul în care luna august este perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberarea documentelor de călătorie și a permiselor conducere.

Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul miercuri, 15 august, mai precizează reprezentanții Instituției Prefectului.

Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 și 17 august trebuie să aibă în vedere însă faptul că unitățile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective. Așadar, taxele trebuie achitate la unitățile de trezorerie înainte de 15 august sau prin celelalte metode admise prin lege: online sau la unitățile CEC Bank.

„Reamintim faptul că pentru serviciile publice comunitare de eliberarea pașapoartelor din 30 de județe a fost prelungit programul de lucru, activitatea cu publicul desfășurându-se între orele 8:30 – 18.30”, se mai arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.