Politic

Nu mai candidează, dar a primit un premiu de consolare: Simionescu se ocupă de campania electorală…a lui Boboc

Înainte de a desemna candidaţii la alegerile parlamentare, social-democraţii teleormăneni au stabilit echipa ce se va ocupa atât de perioada pre-electorală, cât şi de campania electorală care va începe pe 11 noiembrie. Astfel, în cadrul organizaţiei judeţene a PSD s-a stabilit ca senatorul Timotei Stuparu să se ocupe de partea de comunicare a partidului, astfel că acesta, împreună cu preşedintele organizaţiei Adrian Gâdea, vor fi comunicatorii stângii teleormănene în perioada următoare.
De asemenea, social-democraţii teleormăneni au decis şi ca, în ceea ce priveşte campania electorală pentru alegerile parlamentare, aceasta să fie lăsată pe mâna deputatului Adrian Simionescu. În calitatea sa de director de campanie, Adrian Simionescu se va ocupa de organizarea echipei de lucru şi va reprezinta partidul în faţa autorităţilor judecătoreşti, când se înregistrează candidaturile la Biroul Electoral. Totodată, acesta deţine ştampila precum şi dreptul de semnătură, pe baza mandatului primit de partid.
Pe de altă parte, deşi social-democraţii din judeţ nu şi-au stabilit lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare, prezenţa celor doi parlamentari în echipa de campanie pare a fi mai degrabă un premiu de consolare, în contextul în care, în interiorul partidului se vorbeşte deja că nici deputatul Adrian Simionescu şi nici senatorul Timotei Stuparu nu sunt luaţi în discuţie atunci când bine vorba de stabilirea candidaţilor cu care PSD vine în faţa electoratului din judeţ la scrutinul de pe 11 decembrie. De altfel, Adrian Simionescu a declarat deja că i-au fost suficienţi patru ani petrecuţi în camera inferioară a Parlamentrului şi că nu mai este interesat de încă un mandat de deputat. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.