Sport

Noutăți de vară Schimbări radicale la Voința Saelele, Săndel Gheorghe este noul antrenor!

În urmă cu o săptămână, Voința Saelele a pierdut trofeul Cupei Teleormanul, după o finală în care, deși a ratat mult, a pierdut cu 1-0. Au urmat o serie de schimbări în lot, dar și antrenorul a fost înlocuit; astfel,  mai mulți jucători au plecat la divese echipe, din județ sau la nivel divizionar, iar în lotul lor au revenit mulți din cei localnici. De asemenea, antrenor a fost adus Alexandru (Săndel) Gheorghe, roșioreanul care a stat de-a lungul carierei pe banca echipelor din Roșiorii de vede, Turnu Măgurele sau Alexandria.

În noua formulă, Voința Saelele s-a reunit sâmbăta trecută, când a jucat un amical la CSU 2 Craiova (Liga a 3-a), pe terenul căreia a câștigat cu 1-0! Privind prin prisma eșecului din finala Cupei Teleormanul, rezultatul de sâmbăta trecută înseamnă un plus pentru cei din Saelele, însă rămâne ca acest rezultat să fie confirmat pe mai departe.

Se pare că, odată cu schimbările produse la clubul din Saelele, în stafful de conducere a fost cooptat și fostul președinte de la Sporting Roșiorii de Vede, Gabriel Vlădulescu, cel care în ultima perioadă s-a afișat destul de mult în preajma echipei FCM  Alexandria.

Despre mutările apărute în ultima perioadă în fotbalul teleormănean vom reveni, mai ales că până la startul sezonului oficial mai sunt 11 zile; ședința tehnică cu echipele din Liga a 4-a este programată în data de 23 august.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.