Politic

Noul primar al municipiului Roşiorii de Vede este, oficial, Cîrciumaru Valerică, iar viceprimar – Cristiana Piper Savu, ambii de la PSD

Rosiori2Conform procedurilor legale, noul primar şi cei 19 consilieri de la Roşiorii de Vede, câştigători în alegerile din 5 iunie, s-au întrunit joi în şedinţă de constituire şi validare a Consiliului Local şi au depus jurămîntul de credinţă. Mare surpriză însă când „s-a strigat catalogul”, la PNL patru consilieri s-au retras şi au fost înlocuiţi cu următorii pe lista PNL Roşiorii de Vede. S-au retras Fierăscu, din motive de „a nu mai fi spectator”, Alexe, din motive de incompatibilitate, el fiind şi directorul Spitalului Caritas al Consiliului local Roşiori, Iliescu a ales să fie consilier judeţean, iar Stănculescu, de la Polaris, a considerat ca n-are timp.

După ce prefectul judeţului, Carmen Daniela Dan, a dat citire Ordinului de validare a primarului şi consilierilor locali, sedinţa de îndeplinire a procedurilor legale de instituire a structurilor de conducere ale municipiului Roşiorii de Vede a fost condusă de cel mai în vârstă consilier, Florea Lazăr, de la PSD, şi cei doi, cei mai tineri consilieri, respectiv, de la UNPR şi PNL.

Toţi consilierii au depus jurămîntul şi le-au fost validate mandatele. În context, noul primar, Cîrciumaru Valerică, a mulţumit, din nou, roşiorenilor pentru încrederea acordată prin votul lor din 5 iunie şi i-a asigurat că toate programele şi proiectele promise  în campania electorală se vor realiza integral în perioada celor 4 ani de mandat. De asemenea, el s-a angajat să fie primarul tuturor locuitorilor oraşului printr-un program modern de dezvoltare şi modernizare a tot ceea ce înseamnă condiţii mai bune de trai şi locuri de muncă, mai multe decât până acum. (Gh.P.)

One Comment

  1. Tare asta cu Fierastrau spectator!Mai bine ciorditor, nu????Sau coleg de celul la Jilawa cu Nuztu Camataru, in curand si cu Nutzu-Cretinutzu al nostru, nu???!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.